Sweet Home

Чајниците како дел од декорацијата во домот

Ова е инетерсен предлог за сите љубители на чајот и чајниците. Освен тоа што од чајникот и шољите за чај може да се напиете вкусен чај, нив исто така може да ги искористите како декорација во домот.

Неверојатно колку креативни може да бидат луѓето, па од обични чајници успеаа да направат ламби, саксии за цвеќе, лустери и слично.

Погледнете што се може да направите од чајниците:

Напиши коментар