Категорија

Sweet Home

Категорија

ОГЛЕДАЛА Мудрото користење на огледала може да прават чуда во било кој простор. Современиот дом е полн со огледала во сите простории, од бањата, низ ходникот до спалната соба. Сепак, постојат правила на Фенг Шуи за тоа како огледалата да го дадат својот максимум и да создадат позитивни вибрации во…