Категорија

Sweet Home

Категорија

Сандра Булок ги продава своите две куќи на крајбрежјето. Повеќето од нас можат само да сонуваат за вили како на холивудските sвезди, но животот е непредвидлив, па којзнае, еден ден можеби ќе се разбудиме во king-size кревет во куќа со седум спални соби, со поглед на песочна плажа … Познатата…