Sweet Home

Одважни теписи инспирирани од градот што никогаш не спие

Њујоршката дизајнерка на ентериер, Кели Бехун, ја прошири својата волшебна визија со создавање фантастична нова колекција на теписи…

Нејзините нови украсни дела се инспирирани од Менхетен, а таа ги создаде за брендот The Rug Company. Претставена во нејзиниот стан, колекцијата на теписи Cityscapes е дизајнирана како почит кон нејзиниот сакан град благодарение на геометриските форми и боите што може да ги види од нејзината тераса.

Од розови и богати сини тонови кои доминираат на небото за време на зајдисонцето, па сè до геометриските отпечатоци на познати згради, колекцијата од три дела дава смела и во исто време релаксирачка стилска изјава, која лесно ќе го преобрази секој простор.

Дел од оваа колекција се моделите Eclipse, Domus Grey и Domus Blush, кои можат да се купат преку официјалната веб-страница на марката.

Напиши коментар