Sweet Home

3Д часовниците оваа година се најбараните производи за домот!

3Д часовниците за кратко време стигнаа на првото место по функционалност. Секоја просторија во која ќе се постави часовникот станува помодерна, поелегантна и не остава никого рамнодушен. Ова се некои од најбараните модели

Ова е модел за љубителите на класичните модели. Залепен е за ѕид и благодарение на 3Д ефектот делува како да лебди во воздух. Неговиот размер е 1×1 метар, материјалот од кој се изработени броевите е ева пена, од предната страна е пластика- акрил, а покрај 3Д ефектот имаат и ефект на огледало.

Следниот модел има многу интересен дизајн. Мешавината на броеви со различни димензии и зборови го прават овој часовник вистински избор за сите кои сакаат просторот да им биде поразличен. Размерот му е 1×1, а дебелината на бројките 1,1 см, самолепливи се и можат да се лепат на секаква подлога.

Ѕидниот 3Д часовник со рамки за фотографии е нешто што дефинитивно не се гледа во секој дом. И дава на просторијата посебен изглед и мами воодушевување кај сите. Централниот дел со стрелките е од алуминиум со сребрена боја. Должината на стрелката за минути е 35 цм.

Наредниот модел е со римски броеви во висок сјај. Му дава посебна нота на елеганција на просторот и го прави поинтересен.

Напиши коментар