Категорија

Sweet Home

Категорија

Освежете го просторот со минимална инвестиција. Планиравте повторно да го преуредите станот, но ви недостасува инспирација? Ова се најпопуларните трендови во дизајнот на ентериер кои моментно кружат на Instagram, што можат да ви помогнат да го организирате вашиот простор. Висечки полици https://www.instagram.com/p/CAbmiwvnSI0/?utm_source=ig_embed Бар количка https://www.instagram.com/p/CAa8BgbADSw/?utm_source=ig_embed Макраме техника на ѕидот https://www.instagram.com/p/CAX0iHHHU5R/?utm_source=ig_embed…