Sweet Home

10 одлични идеи за мал двор – и тој може да биде како од бајка

Не се откажувајте од вашиот мал двор.

Можеби ви се чини дека не можете да направите мирна оаза од него, но има многу идеи со кои можете да го направите попријатен и поубав.

Малиот двор, просторот пред куќата, без разлика дали е отворен или ограден, може да стане вашиот агол за уживање.

Со ламби, камени плочи, цвеќиња засадени од страна и елементи кои донесуваат прекрасна атмосфера, како што се големи свеќници, знамиња или перници, просторот може да се претвори во вистинска оаза.

Еве десет примери:

Напиши коментар