Sweet Home

Кауч на спуштање: Десет „паметни“ двоседи и троседи кои заштедуваат простор во домот

Мебелот за заштеда на простор е секогаш интересен за нас, а особено се популарните двоседите и троседите на спуштање, кои се претвораат во кревет.

„Паметните“ каучи, односно моделите 2 во дизајнирани за седење и лежење, се дизајнирани токму за да заштедат простор и да го направат декорот дури и во најмалиот дом практичен и поедноставен.

Доколку барате такво парче мебел, во нашата галерија со фотографии ќе најдете избор од продавниците на разни двоседи и троседи кои убаво ќе се вклопат во секој дом.

Некои од понудените модели имаат и сандак за складирање на постелнина, многу добредојден детаљ што ќе привлече многу клиенти.

За неколку секунди, овие каучи се претвораат во попладневни кревети за одмор или во пространи кревети, така што не мора да купувате вистински кревет.

Напиши коментар