Категорија

Sweet Home

Категорија

На пазарот денес се нудат голем број на подни облоги кои, во согласност со трендовите, постојано се усовршуваат и добиваат нови функционалности. Големата понуда на подни облоги знае да биде и проблем при изборот на најдоброто решение, особено кога станува збор за уредување на повеќе простории. Пред купување на подна…

Интересна идеја за да ја употребите дупнатата внатрешна гума од вашиот велосипед. На лесен начин направете си ѕидна полица…

Српската манекенка Сандра Мељниченко, позната во јавноста како членка на некогашната женска група “Моделс” го има целиот луксуз на…