← НАЗАД НА БОЗА

Луксуз на јахта

Луксуз на јахта
1418 Читања

Српската манекенка Сандра Мељниченко, позната во јавноста како членка на некогашната женска група “Моделс” го има целиот луксуз на светот.

Луксуз и гламур се наједноставните зборови кои може да ја опишат јахтата која Сандра ја доби на поклон од нејзиниот сопруг, рускиот милијардер Андреј Мељниченко.

Оваа јахта, Андреј го чинела 300 милиони долари. Оваа убавица е долга 118 метри, и на неа има вработено 40 луѓе. За потполно угодуваше задолжени се: капетанот, механичарите, келнерите, бармените и готвачките и чистачките. Но, како дел од екипата се и инструкторите за сурфање, скијање на вода и едрење.

Иако Сандра и Андреј ретко прават забави на својата јахта, сепак до сега имале можност да бидат поканети: Деми Мур и Ештон Качер.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk