← НАЗАД НА БОЗА

Гумени полици

Гумени полици
1236 Читања

Интересна идеја за да ја употребите дупнатата внатрешна гума од вашиот велосипед. На лесен начин направете си ѕидна полица која ќе можете да ја полните со книги, цд-а, и разни други.

Она што ќе ви биде потребно се 4 ногарки од 30-тина см и две внатрешни гуми од велосипед.

Потоа следете ги сликите. Не се потребни некои големи способности за овој проект да испадне така како што е замислен. Гумата е еластична и ќе се прилагоди на било каков облик или големина на предмет кој имате намера да го складирате.

Среќно…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk