Sweet Home

Мала куќа од 46 квадратни метри стана рај за едно петчлено семејство: Не е теснo кога сè ќе се нареди убаво! (ФОТО, ВИДЕО)

Ви претставуваме уште една приказна за малите куќи кои станаа хит во светот.

Оваа мала куќа, сместена во Америка, била изградена со комбинација на цврсти и монтажни материјали.

Иако има само 46 квадратни метри – вкупно 3 соби, таа стана простран рај за семејство од пет.

Погледнете како изгледа сето тоа:

Напиши коментар