ШоуБиз

Чии се коленава?

Таа е секс симбол. Модна икона на 90-тите. Неостварена желба на многу мажи од целиот свет… Иако сме навикнати на нејзиното идеално тело, годините си го прават своето…

Синди Крафорд има тело за кои можат само да сонуваат помладите девојки од неа. Сепак, 45-годишниот модел си ги покажа вистинските години, кога ја издадоа колената. Стари и збрчкани. Иако има доволно пари да си направи пластична операција, изгледа дека Сидни сеуште не размислува за тоа, а не се ни срами од себе си штом облекла кратко здолниште.

Напиши коментар