ШоуБиз

Чии се овие уморни стапала?

Вака изгледаат стапалата кога се наоѓаат во многу високи чевли со потпетици. Кога некој е ѕвезда како што е оваа дама, тогаш сосема е нормално таа да има потреба да им се допадне на сите. Таа при секое излегување пред камерите изгледа совршено, но за жал, нејзините стапала реагираат на потполно ист начин како и кај сите други жени. Не е тешко да се заклучи од самата фотографија, нели?

Инаку, стапалата се на Наоми Кемпбел. Вака изгледаа по доделувањето на наградите на фондацијата Габриел Еинџел. Наоми изјави дека оваа награда многу ѝ значи, бидејќи фондацијата е наменета за борба против рак. Основач на фондацијата е Денис Рич која ѝ се посвети на оваа  работа откако ќерката ѝ почина од леукемија.

Напиши коментар