ШоуБиз

Чии се рацеве?

Ајде, погодете кој дојде на премиерата на својот најнов филм со маникир во две различни нијанси.

Вообичаено носи пиратски меч и вештачка рака, но овој пат, Џони Деп си одбрал поинаков додаток за премиерата на филмот „ Дневникот со рум“ во Њујорк.

Оделото го зачинил со капа и очила по кои е веќе препознатлив, но си додал и два нови детаљи: златен ланец и нокти обоени во црно и сино.

Дали Џони покажува дека следи нов тренд или пак, го лакирала неговата 12-годишна ќерка, засега не ни е познато.

Напиши коментар