ШоуБиз

Чија е оваа сестра – малечка венера?

На венчавката на својата полусестра, успеа да го привлече вниманието на сите присутни. Некои луѓе сметаат дека таа ќе ја надмине сестра си во кариерата.

Се работи за венчавката на Кејт Мос и за нејзината полусестра Шарлот која има само 13 години. Мала е, но таа веќе започна да чекори по стапките на својата постара сестра, со што реално се очекува Шарлот да изгради посјајна кариера од Кејт.

Русата 13-годишна убавица, големите очи и убавината најверојатно ги наследила Кејт. Сличноста е неверојатна. Погледнете ги црно-белите фотографии од нејзината прва професионална фотосесија.

 

Напиши коментар