ШоуБиз

Чипка, црвен кармин и Скарлет… комбинација на која паѓа секој

Модната недела во Милано е во полн ек. На неа се претставуваат најпознатите модни брендови. Еден од нив беше и Dolce & Gabbanа. Како верен следбеник на овој бренд, Скарлет седеше во првиот ред на модната ревија.

Таа се појави во елегантен чипкан фустан со пудра боја, црвен кармин и чевли кои беа забележани веднаш на прв поглед. После скандалот кој се случи со нејзините голи фотографии, Скарлет изгледаше посамоуверено и поубаво од кога и да е.

Напиши коментар