← НАЗАД НА БОЗА

Црномурестиот секс симбол на Холивуд

Црномурестиот секс симбол на Холивуд
841 Читања

Кога ќе ги погледнете фотографиите ќе ви стане јасно зошто Хали Бери од година во година станува се поубава и го држи епитетот секс симбол на Холивуд.

Нема да оставаме повеќе коментари доволно е само да ги погледнете фотографиите

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk