man fashion

Црвеното и портокаловото царуваат во претстојната сезона!

Во колекциите на светски познатите дизајнери, кои ги претставија на модната недела во Милано и Париз ќе забележите дека најзастапени се портокаловата и црвената боја.

Овие две бои се доминантни, а ги има во комбинација со светлите бои и со црната.

Овие бои се освежување во машката мода, со оглед на тоа дека последниве години наназад за сезоната есен – зима мажите носеа темни бои.

Напиши коментар