Убавина

Да или не за тетоважите за усни ?

Американската компанија “ Violent lips “е на пат да предизвика масовна хистерија со нивниот нов производ. Тие предлагаат привремени тетоважи за усни, кои би биле сериозна конкуренција на сите производители на кармини. Тетоважата се аплицира на суви усни, а претходно се моделира точно според големината и обликот на усните на клиентот за да се поклопат идеално. Можете ова и сами да го направите, не е потребно стручна помош. После тоа само се притиска нежно по целата површина на усните и крајниот резултат е навистина интересен. Ве прашуваме и вас, да или не за тетоважите за усни, а предходно ќе ви ја презентираме разнобојната колекција со најразлични дезени за да можете да донесете објективно решение.

 

Напиши коментар