Убавина

Дебелите веѓи повторно ин! Не чекајте:)

Долго време веѓите мораше да бидат тенки и уредни, убаво обликувани. Овој тренд го воведе Мадона, кога се појави со тенки убаво обликувани веѓи, со јака шминка на очите и црвен кармин.

Заборавете на Мадона зошто денес во тренд се дебелите веѓи. Природниот изглед е повторно во тренд. Освен тоа што ќе треба да ги оставите да пораснат ќе треба и да ги нагласите со темна сенка за очи. Најчесто во боја на вашата коса.

И уште еден трик за да ги нагласите веѓите! Под линијата на веѓите ставете тенок слој на светла сенка со која ќе ги изразите темните и густи веѓи.

Напиши коментар