ШоуБиз

Деми Мур нема појма од играње! Погледнете и уверете се!

Актерката Деми Мур засекогаш ќе остане запаметена по својата изведба во филмот „Стриптиз“и  иако после таа улога, многумина сметаа дека Мур е надарена за такви чекори, оваа неодамна појавена снимка на ЈуТјуб го покажува токму спротивното.

Имено, таа била на концерт заедно со Ештон Качер, некој период пред да дојде на ред прашањето за разводот. Во таа прилика, Деми решила да покаже што знае на песните на Снуп Дог, па затанцувала на подиумот заедно со Качер. Нејзиното играње е далеку од атрактивно, но доста занимливо.

Видете и сами како изгледа кога Деми се обидува да игра:

Напиши коментар