man fashion

Diesel- машка колекција за оваа есен

Кога ќе ја погледнете есенската колекција на овој бренд ќе видите дека модните дотатоци доаѓаат директно од rock and roll сцената. Метални делови на ремените, капи со крзно, марами, и меки кожни торби.

Сепак да напоменеме дека оваа колекција е наменета за помалдите или и за оние кои така се чувствуваат.

Памучни кошули, безбодл капи, широки наметки… тоа е само дел од новата колекција.

Кога станува збор за боите црната и сивата се оние кои најмногу доминираат, но во колекцијата ќе забележите и додатоци со сина, виолетова и жолта боја.

Напиши коментар