man fashion

Диор за мажи! Колекцијата за пролет – лето 2012 е на располагање

Моделите во Јапонија ја имаа можноста први да ја облечат најновата колекција на машката линија на Диор, наменета за претстојното лето.

Како и секогаш она што Диор го нуди е елегантно, модерно, урбано и со стил.

Вообичаените летни бои се дел од колекцијата. Белата, светло крем и светлите кафени нијанси се обележје на оваа колекција.

Напиши коментар