man fashion

Дизни ликовите на машката облека – хит оваа зима

Модниот бренд D&G ја претстави својата зимска колекција. Она што може да се забележи е дека дизни ликовите се главните јунаци за мажите оваа зима.

Маици, блузи, јакни украсени со Мики Маус, Вини Ди Пу, Бети Буб…. На облеката се забележува и соработката на овој моден бренд со Кока Кола. Па така на јакните, палтата и мблузите стои натписот на Кока Кола.

Интересно, шарено и весело. Облеката ја има во сите бои перфектно искомбинирани. Сé повеќе се губи правилото дека во зима се носат потемни и загасити бои. Погледнете:

Напиши коментар