Здраво тело

Доказ дека може повторно да го вратите телото во топ форма!

Фитнес тренерот Дру Менинг направи обиде со кој докажа дека за шест месеци може да се здебели 30 килограми и за истиот тој период повторно дa го врати своето тело во топ форма, со убаво оформени мускули.

Тој ги забележувал промените на своето тело во текот на шесте месеци преку фото и видео материјал.

Сега повторно се обидува да се врати во топ форма за ситото тоа време. И одлично му оди. Целта на неговиот обид е да докаже дека колку и да сте дебели, колку и да имате вишок на килограми со помош на правилна исхрана и редовно вежбање секогаш може да бидете во топ форма.

Напиши коментар