Sweet Home

Домот од соништата!

Има ли нешто порелаксирачко од куќа која се наоѓа покрај вода и шума, а освен тоа и самата таа располага со еден голем базен?

Овој дом се наоѓа во Сиднеј. Внатрешноста изобилува со дрвен мебел и меки памучни перници, кои даваат топлина и удобност.

Во дворот има голем модерн базен, кревет кој ќе ви пружи одмор, и летниковец кој е сместен во шумата која е околу целата куќа.

 

Напиши коментар