ШоуБиз

Доналд Трамп изневерува со порно ѕвезда?!?

Американските медиуми шушкаат дека познатиот Доналд Трамп ја изневерил својата сопруга со некоја порно ѕвезда.

Наводно, моќниот Доналд Трамп направил огромна грешка и се сплеткал со порно ѕвездата Сторми Даниелс.

Штом оваа вест излегла во медиумите, адвокатите на Трамп веднаш ги демантирале сите написи во кои се трвди дека Трамп ја изневерил својата сопруга Мелани и тоа додека таа била трудна.

–        Тоа што го пишува во списанијата за Доналд Трмап е целосна невистина! Тој весник е гнасен и веднаш ја отстранија статијата за Трамп, бидејќи знаат дека се работи за невистина, – пишува во својата изјава советникот на Трамп.

И порно ѕвездата ги демантирала овие написи, а Доналд за тоа чесно ѝ се заблагодарил.

Напиши коментар