← НАЗАД НА БОЗА

Доста хранливо, Кејт Мос за “појадок” има 3 лименки пиво!

Доста хранливо, Кејт Мос за “појадок” има 3 лименки пиво!
543 Читања

Кејт Мос реши да одмори од брачните обврски па на краток одмор замина сама на Јамајка.

Таму се одмори од секојдневните обврски, но и од сопругот.

Она што е интересно е дека таа секое утро го избегнувала појадокот, а на негово место пиела по три лименки пиво и пушела по една кутија цигари, тврдат сведоците.

Епа сега видете на што се должи убавиот изглед на Кејт Мос.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk