Патец на средина

Трендовите со стиловите за фризури за оваа сезона не потсетуваат на сестран и шармантен патец. Кога ќе го ставиме на средина добиваме романтичен изглед.

Шноли на шишките

Кога не сте задоволни со новите шишки, секогаш можете да се потпрете на добри шноли. Тоа е еден од најпопуларните трендови.

Коњски реп

Цврсто врзан или опуштен, коњски реп е совршен избор кога сакате да го истакнете својот изглед.

Пунџа балерина

Пунџа каква што носат балерините е многу популарна. Деликатна и елегантна, пред се многу практична кога ќе почнеме да ги носиме капите.

Ретро стил

Ретро стил е еден од најпопуларните правци оваа сезона.

На страна

Косата која ја ставате на страна е многу елегантна, без разлика дали е во прашање свежа или пуштена долга коса.

Напиши коментар