Убавина

Двобојни нокти за тренди и секси изглед

Сите оние зелени и сини бои на лак се успешно промовирани од страна на летото во есенска комбинација со мали измени. Портокалово-црвена како и класичните бои како виолетова можат да бидат означени како вечен тренд за нокти погодни за речиси секоја прилика.

Сите црвеникави бои на лак за нокти изгледаат подобро на кратки нокти. Истото важи и за месо боја на ноктите. Не е потребно да напоменеме дека двобоен лак за нокти и понатаму е во мода само што сега е направена модифицирана верзија.

Двобојните нокти можат да бидат направени во различни бои, но впечатлива комбинација е црна со зелено или плаво.

 

Напиши коментар