ШоуБиз

Џесика Бил секогаш со резервни ниски чевли во чанта:)

Џесика Бил си поминува одлично во градот на светлината, каде посетува бројни модни ревии и ужива во ноќниот живот на Париз. По еден модан настан, оваа убавица се враќала дома и на пат кон хотелот си ја покажала својата практична страна.

Иако од ревијата ја донел нејзиниот приватен шофер, Џесика не можела да издржи да стигне до хотелот, па веднаш ги пресобула неудобниот пар чевли. Од автомобилот излегла со насмевка на лицето и со големо олеснување, а високите потпетици ги носела в раце. На нозе имала удобни балетанки кои очигледно секогаш ги носи со себе за секој случај.

Најверојатно, на оваа актерка удобноста ѝ е поважна од стилот, па воопшто не се нервира што папараците ја сликаат и пратат низ цел Париз.

Напиши коментар