ШоуБиз

Џесика Симпсон си молчи и кај и да е ќе се породи:)

Иако сеуште нема официјално изјавено дека очекува бебе, нејзиниот изглед кажува повеќе од колку што треба. Џесика Симпсон станува поголема од ден во ден. Таа гордо си го покажува својот видно нараснат стомак по улиците на Њујорк. Гласините кои се шират претпоставуваат дека Џеси е трудна веќе шест месеци. Тоа би значело дека бебето треба да се очекува во почетокот на наредната година.

Бремена, но се држи до својот стил на облекување, иако во малку поблага варијанта, како што направила со чевлите на платформа.

Инаку, Џесика е моментално во потрага по нов стан во Големото јаболко, каде ќе може да живее со својот авршеник Ерик Џонсон.

Напиши коментар