ШоуБиз

Џоли сакала да стане гробарка

Холивудската актерка Анџелина Џоли изјавила дека нејзиниот првичен план бил да стане гробарка или дел од погребалната служба. Таа додава дека инспирација за да ја одбере оваа професија ѝ бил моментот кога се потресла поради начинот на кој бил погребан дедо ѝ.

–  Знам дека звучи чудно, екцентрично и мрачно, но многу се потресов кога го изгубив дедо ми, а и за време на самиот погреб, – вели Џоли.

–  Тоа што некој умира, начинот на кој подоцна семејството се носи со тој факт и она што смртта всушност претставува се две сосема различни работи. Да не ми успееше карирерата со актерството, би го избрала тој животен пат, – заклучува Анџелина.

Напиши коментар