man fashion

Елегантен есенски тренд!

Вратовраските се главен есенски тренд, што се однесува на елегантните мажи. Обичните вратоврски се во тренд, но особено важност им се дава на “лептир- машните”.

Тие завладеаа на модните писти. Отсекогаш биле присутни, но со текот на годините беа ставени во сенска од обичните вратоврски. Доколку сакате да имате елегантен и сериозен изглед овој моден додаток одлично ќе се вклопи со вашето омилено палто.

Сега повторно дојдоа до израз. Неа ја носат многу познати личности меѓу кои е и фешн иконата Дејвид Бекам.

Напиши коментар