ШоуБиз

Елизабет Харли ќе скока во тавче!

Австралискиот крикет играч Шејн Варн ја запросил актерката Елизабет Харли и таа му кажала „Да“.

Шејн конечно собрал храброст и на Лиз ѝ го поставил судбоносното прашање. Запросувањето се случило во еден ресторан по романтичната вечера која Шејн внимателно ја организирал и воопшто не го засегале погледите на присутните.

Целата случка не била ни малку интимна и Шејн воопшто не клекнал на колена.

Инаку, двојката е заедно веќе девет месеци, а датумот на венчавката сеуште не е одреден – не им се брза никаде.

Напиши коментар