man fashion

Emporio Armani за оние со спортски дух

Оваа колекција на Армани е наменета за сите оние мажи кои имаат спортски дух. Целата колекција која беше претставена на модната недела во Милано, беше претставена во комбинација со опрема за голф.

Она што е интересно за оваа колекција е тоа што класичните, елегантни панталони со класичен ремен се искомбинирани со спортска блуза или елек и капа.

Што се однесува на чевлите пак тие се спој од спортски и елегнатен стил, како би се вклопиле со она што го имате облечено на себе, нормално доколку е дел од оваа колекција.

Напиши коментар