Мода

Есен, зима и празник во колекциите на Бланко

Последната фотосесија, што претставува еден  дел од есенско – зимската колекција, е инспирирана од германскиот модел Тони Гарн. Пораката на оваа рекламна кампања е да бидете по смели, да експериментирате, да ги фрлите мртвите темни бои и да се насочите кон новата идеја за жената обвиена во бои. Бидете смели, комбинирајте бои, материјали и принтови, советуваат тие.

1 Коментар

Напиши коментар