← НАЗАД НА БОЗА

Есенските тонови го прекрија летното лудило

Есенските тонови го прекрија летното лудило
1026 Читања

Со доаѓањето на есента време е да ги промените интензивните бои на летото. Сега во тренд се придушени тонови на виолетово, кафено, сино и зелено.

Сенките за очи се седефасти. Најзастапени се темно зелените, кафените, бакарните и темно виолетовите нијанси.

Кога станува збор за карминот, заборавете на розовите и црвените тонови. Оваа есен се во тренд лилаковата и пудра бојата.

Ноктите обојте ги во темно кафени, темно сини и темно лилакови тонови.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk