man fashion

Фешн икона во светот на машката мода – Scott Disick

Scott Disick е познат американски актер, модел и е прогласен е за еден од најважните стил икони на последната деценија. Тој е еден од најдобро облечените машки познати личности.

Неговиот избор е класика и секогаш кога станува збор за мода изјавува дека кежуал стилот е само за дома. Мажите навистина има што да научат од секогаш перфектниот Scott Disick. Погледнете ги фотографиите и ќе видите зошто токму тој е машката модна икона на деценијата.

Напиши коментар