ШоуБиз

Фото: Сега е јасно зошто е таа една од најсекси жените на светот

Австралискиот модел Миранда Кер ја претстави најновата колекција на Викториа Сикрет. Но, освен новата колекција на овој моден бренд на фотографиите може да го погледнете совршеното тело на Миранда. По ова што ќе го погледнете јасно е зошто Миранда ја има титулата за една од најсекси жени на денешницата.

Напиши коментар