ШоуБиз

Фустан од коса… е уште ова го немаше

Нема да се изненадите кога Гага ќе излезе гола и ќе се прошета по улиците. Постојано нешто смислува, упорно се труди да биде впечатлива и ексцентрична, а сето тоа по малку изгледа болно.

На една забава која се одржа во Лондон, Гага се појави со фустан од коса и капа, исто така од коса која наликуваше на џиновска печурка.

Се изнаслика со портретот во раце и гламурозно ја напушти забавата.

 

Напиши коментар