ШоуБиз

Гага е мало дете за Ники! Кој од кој полуд?

Ексцентричната раперка Ники Минаж секогаш привлекува внимание со невообичаениот изглед, а кога станува збор за луди фризури и перики, за неа дури и Лејди Гага е мало дете.

Виновник за широкиот спектар на перики и фризури е Теренс Дејвидсон, кој специјално за Ники ги прави, бои и суши периките. Теренс вели дека за Минаж има направено толку многу перики што неговиот дом во Атланта е преполн со нив.

Ники секогаш сама си ги бира периките, а Теренс ѝ носи по петнаесет парчиња за таа да одбере од нив. Дејвидсон додава и дека работата со Ники е вистинско уживање бидејќи таа знае што навистина сака.

Погледнете некои од омилените перики на Ники:

Напиши коментар