ШоуБиз

Гага за вечера искешира 13 илјади евра!

Лејди Гага во еден ресторан во Њујорк оставила само 13 илјади долари. Малку нели? Сигурно се прашувате што јадела, па платила толку висока цена?

Сеапк, познатата пејачка имала многу добра причина големиот трошок. Лејди Гага вечерала со членот на бендот „E-Street“ Стив Вен Зандом во ресторанот каде Гага работела кога имала деветнаесет години.

Парите кои ги оставила во ресторанот се всушност донација за непрофитната организација „Little Kids Rock“ која ги поттикнува сите основни училишта да имаат музичко образование.

Напиши коментар