Мода

Хајди Клум дизајнира накит со ниска цена

Колекцијата се состои од 35 различни парчиња на накит, а цените од едно парче накит се од 20 до 140 евра. Оваа атрактивна колекција е од големи парчиња и остава впечаток кое сигурно нема да биде неприметено. Бидејќи ова е голем накит со валитетна изработка, цената е прифатлива.

Напиши коментар