man fashion

H&M колекција за мажи со префинет вкус

H&M ја објави својата најнова колеција посветена на мажите со префинет вкус и елегантен стил. Оваа колекција е за претстојната пролет. Интересно е што тие предложуваат комбинација од различни бои. Па така ќе биде “дозволено” да комбинирате панталони во бела боја, со црна кошула и сиво палто.

Во колекцијата ги има и другите светли тонови кои ќе ја разбудат пролетта во вас. Светло крем и кафени тонови, белата, сината и светло сивата боја. Погледнете дел од колекцијата која е посветена токму за вас

Напиши коментар