man fashion

Iceberg предлози за оваа зима

Iceberg е моден бренд кој постои од 1974 година. Фабриката е сместена во Римини и претставува бисер во модната индустрија. Тоа се докажува со фактот дека оваа фабрика произведува по 5000 различни парчиња секоја година. Овој бренд дизајнира облека за мажи и жени, а од скоро време и за деца.

Она што овој пат ќе ви го претставиме е машката колекција наменета за оваа зима.

Колкцијата е направена со стил и врвен квалитет. Облеката има спортски елементи инспирирани од модерниот живот, луксузот и едноставноста. Затоа оваа колекција е толку посебна.

Боите на оваа колекција се смирени и перфектно искомбинирани. Плетените парчиња се застапени во голема мера.

Напиши коментар