ШоуБиз

Има 70 години? Секоја чест Барби! :)

Барбара Стрејсенд наскоро ќе наполни 70 години, а благодарение на нејзиниот негуван и одржан изглед, никогаш не би ни претпоставиле дека е толку стара. Нејзиниот рецепт за одржување на изгледот е доста едноставен и лесен.

Барбара си угодува самата на себе си, јаде палачинки, не вежба и користи ефтина крема за лице. Неколку пати пробала да оди во теретана, но набрзо се откажала. Многу често излегува од дома без шминка, а новинарите ги игнорира. На лицето не става течна пудра, а сонцето веќе одамна го избегнува.

Освен што ја заштитува кожата со заштитен фактор, брчките ги трие со лимонов сок.

Напиши коментар