Sweet Home

Интересни полици за книги кои ќе го разубават вашиот дом

Вчера предложивме неколку решенија како да го средите хаосот од книги во вашиот дом. Сето тоа би било залудно доколку не поседувате полици за книги. Бидејќи големиот број на книги се еден од поголемите проблеми со кои се среќава секој дом и семејство многу дизајнери се стремат кон создавање на интересни полици. Полиците освен тоа што ќе послужат за складирање на книги, можат да бидат и прекрасен украс во вашиот дом.

Погледнете ја следнава колекција на иновативни полици за книги.

 

 

Напиши коментар