man fashion

Интересните комбинации на „Simon Spurr“

За оваа сезона модната куќа „Simon Spurr“ предлага мошне интересни комбинации, едновремено ретро и современи, тие ни се допаднаа поради смелата комбинација на традиционалниот офис костим со дрски и обемни зимски аксесоари. Како што ќе видите, основното при аксесоарите е акцент на вратот, а друго што многу ни се допадна се плетените ракави врз костимите – тоа е стил кој не е за било кој, но кој е особено оригинален.

Ете и неколку модели од колекцијата на Simon Spurr за есен-зима 2011/12:

Напиши коментар